KÆRE KUNSTHÅNDVÆRKER,

Det vil glæde os, hvis du har lyst til at deltage på kunsthåndværkermarkedet  Beddingen, der i år finder sted den 9.-11. juni på Hundested Havn. Sammen med et halvt hundrede andre professionelle kunsthåndværkere fra hele landet håber vi, at du vil være med til at skabe et marked, der sætter kvalitet i højsædet.

To bådehaller på Hundested Havns bedding tømmes denne weekend for skibe, og i disse unikke og meget rustikke rammer præsenterer vi det ypperste af dansk kunsthåndværk. Og det gør vi på et sted, der i forvejen er kendt vidt omkring netop for sit gedigne håndværk og sin unikke kunst.

 

EN LEVENDE HAVN
Hundested Havn er kendetegnet ved et levende kulturliv med arbejdende værksteder og spændende gallerier, og væksten i antal besøgende vokser fortsat. Således havde glaspusterne hos Backhaus & Brown yderst på kajen sidste år besøg af over 77.000 gæster, hvilket er knapt 30 procent flere end året før.

Samtidigt havde Sandskulpturfestival 71.000 betalende gæster sidste år, og mange af disse besøgende tilhører samme købestærke kundekreds, der besøger kunsthåndværkermarkedet Beddingen.

Igen i år vil nogle af verdens bedste sandskulptørers værker kunne opleves lige om hjørnet, og vi opfordrer alle på havnen til at holde åbent i gallerierne og de arbejdende værksteder. Rammerne til tre dage med masser af liv, kreativitet og kvalitet er altså skabt – vi mangler kun dig og dine værker.

 

FOKUS PÅ PR

Som tidligere år afsætter vi midler til at markedsføre kunsthåndværkermarkedet via annoncer og journalistisk pressemateriale i både trykte medier og på digitale platforme samt i form af plakater og Beddingens brochure. Vi fastholder ligeledes entréprisen på 20 kr. per voksen for at signalere, at høj kvalitet ikke er gratis.

 

Det er Hundested Erhverv, der i samarbejde med Danske Kunsthåndværkere & Designere står bag kunsthåndværkermarkedet Beddingen. Alle udstillere er professionelle kunsthåndværkere, men medlemmer af DK&D får stadeplads til en nedsat pris, og vi forbeholder os ret til at udvælge for at sikre mangfoldigheden.

 

DET PRAKTISKE

Beddingen foregår:
fredag den 9/6 kl. 12-18
lørdag den 10/6 kl. 10-18
søndag den 11/6 kl. 10-16

Det koster kr. 2.000,00 ex moms for medlemmer af Danske Kunsthåndværkere & Designere at udstille på Beddingen, mens ikke-medlemmer betaler kr. 2.500,00 ex moms.

Hver stand er på 6 m2 (2x3 m), der er fast gulv, gode lysforhold og adgang til strøm. Der følger et 70x200cm bord med til standen, og vi fordeler standene i de tre nabobådehaller, så vi sikrer et varieret marked.

 

SÅDAN GØR DU

Tilmeld dig senest 26. februar per mail til tilmeldbeddingen@gmail.com ved at oplyse dit navn og firmanavn, adresse, telefonnummer og website. Husk at informere os om, hvorvidt du er medlem af Danske Kunsthåndværkere & Designere samt at vedhæfte højtopløste fotos af dine produkter til Beddingens brochure og plakat. Fristen for at indsende fotos og dermed komme med i materialet er også den 26. februar.

Omkring den 6. marts kan du forvente svar på, om du er udvalgt til at deltage, hvorefter du modtager faktura samt info om alle de praktiske detaljer. Læs mere på www.beddingen.dk og følg med på Facebook.

Du er velkommen til at kontakte koordinator og kommunikationsansvarlig Julie Mathiesen på kontekstenkommunikation@gmail.com, hvis du har praktiske spørgsmål vedrørende markedet, markedsføringen & PR.

Mange hilsner og på gensyn på Beddingen,

Hundested Erhverv

- i samarbejde med Danske Kunsthåndværkere & Designere