KÆRE KUNSTHÅNDVÆRKER,

KÆRE KUNSTHÅNDVÆRKER, Vi gør det igen i 2018! For femte år i træk tømmer vi de rustikke bådehaller for skibe, dækker op til 50 af de bedste kunsthåndværkere, og slår dørene op til en hel weekend med det ypperste indenfor fx keramik, glas, smykker, skulpturer, træ, tekstil, skind og blomster.

Det foregår den 8.-10. juni 2018 på Hundested Havn, og vi håber, at du har lyst til at deltage på Beddingen, hvor vi som altid har fokus på høj kvalitet. Hundested Havn er i forvejen kendt for sit gedigne håndværk og sin unikke kunst, og bådebyggernes gamle haller skaber nogle helt særlige rammer for markedet.

Som noget nyt vil vi i 2018 præsentere et show, hvor kunsthåndværkere kan demonstrere deres færdigheder. Det kunne fx være et trædrejeri med plads til publikum eller en arbejdsstation til en keramiker. Formålet er at sætte den ofte lange og komplicerede process i højsædet og formidle den til publikum live on stage. Ligesom sidst uddeler vi også i 2018 Hundested Erhvervs kunsthåndværkerpris på 5.000 kr. til én af Beddingens udstillere.

EN LEVENDE HAVN

Hundested Havn er kendt for sit levende kunst- og kulturliv med arbejdende værksteder og spændende gallerier, og væksten i antal besøgende vokser fortsat. Siden sidste års marked har nogle af vores lokale kunsthåndværkere - glaspusterne fra Backhaus-Brown og møbelsnedkerne fra Egeværk - desuden gjort Hundested kendt verden over bl.a. på SOFA i Chicago, TRESOR contemporary craft i Basel samt på Collect på Saatchi Gallery i London.

Så selvom sommervejret ikke viste sig fra sin bedste side, valgte rigtigt mange mennesker at lægge vejen forbi havnen i år. Alene glaspusteriet tiltrak flere end 70.000 besøgende, og mange af dem tilhører samme købestærke kundekreds, der besøger kunsthåndværkermarkedet Beddingen.

Igen i år vil nogle af verdens bedste sandskulptørers værker kunne opleves lige om hjørnet, og vi opfordrer alle på havnen til at holde åbent i gallerierne og de arbejdende værksteder. Rammerne til tre dage med masser af liv, kreativitet og kvalitet er skabt – vi mangler kun dig.

 

FOKUS PÅ PR

Som tidligere år afsætter vi midler til at markedsføre kunsthåndværkermarkedet via annoncer og journalistisk pressemateriale i både trykte medier og på digitale platforme samt i form af plakater og Beddingens brochure.
Med en tidlig tilmeldingsfrist sørger vi i 2018 for, at alt materiale er klar allerede ved påsketid, hvor mange traditionelt benytter fridagene til at tage ud, og hvor Hundested Havn vågner op fra vinterdvalen. Vi fastholder ligeledes entréprisen på 20 kr. per voksen for at signalere, at høj kvalitet ikke er gratis. Entrébilletten giver adgang alle tre dage.

Det er Hundested Erhverv, der i samarbejde med Danske Kunsthåndværkere & Designere står bag kunsthåndværkermarkedet Beddingen. Alle udstillere er professionelle kunsthåndværkere, men medlemmer af DK&D får stadeplads til en nedsat pris. Det er et censureret marked, og vi forbeholder os ret til at udvælge for at sikre mangfoldigheden.


DET PRAKTISKE

Beddingen foregår fredag 8/6 kl. 12-18, lørdag 9/6 kl. 10-18, og søndag 10/6 kl. 10-16. Det koster kr. 2.000,00 ex moms for medlemmer af Danske Kunsthåndværkere & Designere at udstille på Beddingen, mens ikke-medlemmer betaler kr. 2.500,00 ex moms. Hver stand er på 6 m2 (2x3 m), der er fast gulv, gode lysforhold og adgang til el. Der følger et 70x200cm bord og en stol med til standen, og vi fordeler standene i bådehallerne, så vi sikrer et varieret marked.


SÅDAN GØR DU

Tilmeld dig senest den 21. januar per mail til tilmeldbeddingen@gmail.com ved at oplyse dit navn og firmanavn, adresse, telefonnummer og website. Husk at informere os om, hvorvidt du er medlem af Danske Kunsthåndværkere & Designere samt at vedhæfte højtopløste fotos af dine produkter til Beddingens brochure og plakat. Fristen for at indsende fotos og dermed komme med i materialet er også den 21. januar.

Omkring den 1. februar får du svar på din ansøgning, hvorefter de udvalgte modtager faktura samt info om alle de praktiske detaljer. Læs mere på www.beddingen.dk og på Facebook.

Kontakt endelig Julie Mathiesen på kontekstenkommunikation@gmail.com eller på 22715334, hvis du har praktiske spørgsmål vedrørende markedet, markedsføringen & PR.

Mange hilsner og på gensyn på Beddingen,
Hundested Erhverv - i samarbejde med Danske Kunsthåndværkere & Designere